به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ قاسمی در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: قصد داریم حداقل درباره پروژههای مجوزدار مانند دامداریهای و گلخانهها کار را به افرادی بسپاریم که دانش لازم درباره حرفههای مربوطه را داشته باشند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که چه برنامهای دارید که ترویج یافتههای جدید کشاورزی سرعت بیشتری پیدا کند و آیا در این زمینه آسیبشناسی انجام شده است؟ گف: برخی نهادها هم باید به بخش ترویج کمک کنند مثلاً درحالیکه در ماده 18 قانون بهرهوری کشاورزی تأکید شده است که شبکه ویژه بخش کشاورزی راهاندازی شود اما تنها یک ساعت برنامههای کشاورزی پخش میشود درحالیکه صداوسیمای ترکیه 5 شبکه مستقل دارد.
قاسمی گفت: دانشگاهها هم باید به بخش ترویج کمک کنند و بهجای صرفاً آموزش دانشجو باید کشاورزان را هم آموزش دهند و این تجربهای است که در اکثر کشورها دیده میشود.
وی در پاسخ به سؤال دیگر فارس که کار با اولویت شما برای توسعه ترویج کشاورزی چیست؟ گفت تلاش میکنیم که حضور میدانی محققان در مزارع بیشتر شود، بستر علمی و ترویجی را بیشتر فراهم میکنیم و انتخاب مشارکتی ارقام را پویاتر میسازیم.
وی تأکید کرد: نظام صلاحیت حرفهای هم پیگری میشود تا تمام پروژههای کشاورزی برای افرادی که صلاحیت علمی دارند سپرده شود تا باعث از بین رفتن سرمایه فردی و ملی نشود.
به گفته قاسمی، کاروانهای ترویجی کشت پاییزه هم باتوجهبه آغاز سال زراعی راهاندازی میشود.وی معتقد است که برای افزایش دانش کشاورزان باید از ظرفیتهای مهندسان کشاورزی استفاده کرد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید