به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گلمحمدی در حاشیه مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناوارانه کشاورزی دانشبنیان و بهرهور افزود: ارزش این فناوریها 1/5 میلیارد دلار اثربخشی در حوزه کشاورزی است که در حوزههایی چون تولید ارقام گیاهی، تولید بذر، تولید واکسن، کودهای زیستی و آفتکشهای با منشا طبیعی انجام شده است.
وی با اشاره به نقش برجسته سازمان تات در خودکفایی کشور در زمینه تولید بذر گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد بذر کشور توسط محققان این سازمان تولید میشود.
معاون وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر لزوم دانشبنیانسازی بخش کشاورزی گفت: راهبرد سازمان تات در مقابله با چالشهای مهم کشور در حوزه کشاورزی؛ شناسایی مسئله، بررسی راه حلهای ممکن و انتخاب بهترین راه حل جهت ارائه بهترین راهکار عملی است.
گلمحمدی بر اهمیت نظام نوین ترویج در مسیر دانشبنیانسازی بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر مشکل آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما، با همکاری سه موسسه تحقیقات کشاورزی و با بهرهگیری از هوش مصنوعی در حال پیگیری است.
وی ضمن اشاره به محدودیتهای انتقال دانش در حوزه کشاورزی گفت: حدود 1800 مرکز خدمات کشاورزی در عرصه کشور وجود دارد و باید با توانمندسازی کارشناسان بخش کشاورزی به عنوان حلقه واسط انتقال دانش به کشاورزان و بهرهبرداران مسیر انتقال دانش را بهبود بخشید.
رئیس سازمان تات، مدیریت منابع و صرفهجویی را یکی از راهبردهای مقابله با چالشهای حوزه کشاورزی دانست و بر تقویت زیرساختهای مراکز خدمات کشاورزی در سطح کشور تاکید کرد.
گفتنی است؛ در این رویداد ملی از میان ۵۸۹ طرح در سراسر کشور که در مرحله استانی با یکدیگر رقابت کرده بودند، تعداد 101 طرح فناورانه که به مرحله پایانی رویداد راه یافتهاند، با هدایت و راهبری پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی و شرکت در کارگاههای آموزشی، مراحل دانشبنیانسازی را تا معرفی به سرمایهگذار طی خواهند کرد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید