• ساعت : ۱۲:۴۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۴/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 220
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار کرد:
جلسه كمیته برنامه‌ریزی رویداد ملی "كارآفرینی و فناوری های نوین كاهش ضایعات محصولات كشاورزی و غذایی"
دومین جلسه كمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "كارآفرینی و فناوری های نوین كاهش ضایعات محصولات كشاورزی و غذایی با رویكرد نان و سبزی و صیفی" در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ دومین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" با حضور کدخدایی مدیرکل دفتر امور فناوری سازمان تات، فاطمیان نماینده موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، رعنائیان نماینده پارک علم و فناوری استان البرز، افشار نماینده پارک ملی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، میررحیمی رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و نمایندگان بخش خصوصی و اعضای کمیته دوشنبه 18 تیرماه در سالن شتابدهی بهره‌برداران برگزار شد.

میررحیمی گزارشی از رویدادهای برگزار شده در سال‌های 1400تا 1403 در مرکز امام را بیان کرد.

 وی خاطر نشان کرد: برگزاری رویدادها در کنار فعالیت‌های آموزشی مرکز به یک روال تبدیل شده است و فرهنگ آموزش بدون رویکرد فناوری و همکاری با بخش خصوصی رو به توسعه نخواهد بود و افزود: مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) در راستای سیاست‌های وزارت متبوع و سازمان تات و رسیدن به اهداف آنان در بخش کشاورزی، خدمات بیشتری به جوانان نخبه ارائه می دهد.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) هدف اصلی برگزاری رویدادها را توسعه بهره‌وری در بخش کشاورزی؛ حفظ نخبگان، کارآفرینان، نوآوران و صاحبان ایده عنوان کرد و گفت: با برگزاری رویدادهای متعدد به دنبال جریان سازی در کشور هستم.

کدخدایی مدیرکل دفتر امور فناوری سازمان تات، برنامه هفتم توسعه و سند امنیت غذایی سازمان تات، چالش‌های اصلی بخش کشاورزی و مهم‌ترین آن یعنی بهره‌وری پائین آب، شاخص بهره‌وری اقتصادی آب در پنجاه سال گذشته و اینکه کشاورزی کم‌ترین سهم را در تولید ناخالص ملی و اشتغال زایی دارد بیان کرد. وی پیشنهاد راه اندازی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی زیست فناوری کشاورزی را ارائه کرد و به بیان اهداف و برنامه های آن پرداخت.

فاطمیان، بیست محصول اصلی کشاورزی که متولی تولید بخش اصلی ضایعات در کشاورزی هستند را معرفی کرد و گفت: این محصولات 90 درصد ضایعات محصولات زراعی و باغی را به خود اختصاص می دهند.

وی میزان تولید و حدود ضایعات محصولات کشاورزی اولویت دار در کشور، علل ایجاد ضایعات در محصولات کشاورزی و پیش بینی دستاوردهای نهایی اجرای برنامه جامع کاهش ضایعات را بیان کرد.

در پایان؛ محورهای رویداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت و حضار نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و تغییرات در محورهای رویداد اعمال شد.

 

img_7779.jpg

img_7799.jpg

img_7791.jpg

img_7793.jpg

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0