• ساعت : ۱۵:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۸/۰۸ 
  • تعداد بازدید : 217
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:
افزایش ضریب نفوذ دانش در كشاورزی با تمركز بر تجاری‌سازی و نوآوری
معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار کرد: تغییر رویکرد از موسسه‌محوری به سمت برنامه محوری، اجرای هدفمند پروژه‌ها و طرح‌هایی که بتواند مشکلات موجود در بخش اجرا را حل کند و توسعه نوآوری و تجاری‌سازی فناوری‌ها با مشارکت بخش خصوصی در راستای افزایش ضریب نفوذ دانش از جمله برنامه‌های پژوهشی  جدید سازمان تات است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، غلامرضا گل‌محمدی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، طی مراسم معارفه با حضور وزیر جهادکشاورزی، مسئولان ارشد این وزارتخانه و مدیران اسبق این سازمان ضمن تشکر از اعتماد وزیر جهاد کشاورزی، اظهار داشت: امیدوارم با یاری خداوند و همراهی همه همکاران در جهت تعالی سازمان تات و رفع چالش‌های موجود در بخش کشاورزی، شاهد گام‌های موثری باشیم.
وی با اشاره به ضرورت نقش آفرینی سازمان تات در تولید دانش و فناوری‌های نوین کشاورزی، گفت: سازمان تات از زمان تأسیس تا امروز با فعالیت‌های خود در هر بخش، از جمله در تأمین مواد غذایی اساسی نقش مهمی در زندگی مردم ایفا کرده است. 

رئیس سازمان تات ضمن اشاره به شعار «وفاق ملی» دولت چهاردهم گفت: با همدلی، هم‌فکری و همراهی می‌توان بر تمام مشکلات غلبه کرد و برنامه‌های جدید سازمان بر پایه اصول مدیریتی که شامل صداقت و پاکدستی، تکریم و احترام، پاسخگویی و شفافیت، عدالت‌محوری و قانون‌مداری در راستای سند امنیت غذایی، برنامه هفتم توسعه و برنامه‌های اجرایی وزیر جهاد کشاورزی در حوزه تحقیقات، تدوین شده است.

گل‌محمدی با بیان این نکته که ضریب نفوذ دانش در حال حاضر ۵ تا ۶ درصد است، افزود: امیدوارم که در دوره مدیریت جدید، این مقدار، دو برابر شود.

وی با اشاره به اینکه به عنوان یک محقق عرصه‌ای از نزدیک با کاربرد تحقیقات در بخش اجرا آشنا است، گفت: نظام نوین آموزش و ترویج با رویکرد استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، پیاده‌سازی نظام نوین هوشمندسازی در بخش کشاورزی و استفاده حداکثری از ظرفیت مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در دستور کار سازمان تات در دوره مدیریت جدید قرار دارد.

رئیس سازمان تات با بیان این که برنامه مدیریتی خود را بر اساس حوزه منابع انسانی تدوین کرده است، تاکید کرد: منابع انسانی قلب تپنده سیستم است و ما به عنوان مدیر باید نگاه ویژه‌ای به منابع انسانی داشته باشیم.

معاون وزیر جهادکشاورزی با تاکید بر لزوم ایجاد انگیزه برای منابع انسانی افزود: در این راستا؛ تکریم شایسته از کل حوزه منابع انسانی، اعم از پیشکسوتان، بازنشستگان و همه پرسنل شاغل و تلاش حداکثری برای بهبود وضعیت استخدامی و مشکلات معیشتی و رفاهی همه همکاران با استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی در دستور کار قرار دارد.

گل‌محمدی، تجارب موفق سازمان تات در خودکفایی تولید محصولات کشاورزی را یادآور شد و گفت: این سازمان علاوه بر وظایف معمول، مسئولیت‌های ملی از جمله حفظ و مدیریت ذخایر ژنتیکی کشور، ثبت و کنترل کیفی نهاده‌ها و شناسایی و پایش منابع پایه را برعهده دارد که با تلاش همه همکاران و حمایت مسئولان، محقق خواهد شد.

وی در پایان با تاکید بر مشی مدیریتی خود مبنی بر رعایت اصل شایسته‌سالاری و استفاده از ظرفیت حداکثری همه افراد داخل سازمان برای پست های مدیریتی تاکید کرد.
گفتنی است؛ گل‌محمدی در بخشی از سخنان خود از زحمات خیام‌نکویی، در دوران تصدی ریاست سازمان تات تشکر کرده و با یادآوری جایگاه و دستاوردهای پیشکسوتان حوزه علمی و تحقیقاتی کشور، از تلاش‌های مرحوم پروفسور میرشمسی و سیدآهنگ کوثر، دانشمندان برجسته حوزه کشاورزی، تقدیر کرد.


گفتنی است، سید مجتبی خیام نکویی، رئیس پیشین سازمان تات، نیز با ارائه گزارشی از دستاوردها و چالش‌های سه سال مدیریت خود از همکاران و روسای پیشین سازمان به‌خاطر تلاش‌های بی‌وقفه در راستای پیشرفت این مجموعه قدردانی کرد.


 

062a9133.jpg

062a9010.jpg

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

 

6.1.15.0
V6.1.15.0