• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ 
اولین جلسه برنامه‌ریزی روش های دستیابی به جهش تولید در محصولات باغبانی در موسسه تحقیقات علوم باغبانی

اولین جلسه برنامه‌ریزی روش های دستیابی به جهش تولید در محصولات باغبانی در موسسه تحقیقات علوم باغبانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، اولین جلسه برنامه ‌ریزی روش های دستیابی به جهش تولید در محصولات باغبانی با حضور دکتر حاجی وند رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی، معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم باغبانی، دکتر مرتضی گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و دیگر روسای پژوهشکده های زیرمجموعه موسسه تحقیقات علوم باغبانی در روز سه شنبه 5 فروردین 99 به صورت ویدئو کنفرانس در موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد.

دکتر گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در این جلسه مهمترین استراتژی های پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال جاری جهت نیل به جهش تولید در محصولات باغبانی را ارائه نمودند.

ایشان در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب مزین شده به نام سال جهش تولید، از همه محققان و اعضای هیات علمی خواستند به طور فعال در رسیدن به این هدف مشارکت داشته باشند.

دکتر مرتضی گل محمدی در این جلسه مهمترین اقدامات و برنامه های پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال جهش تولید را برشمرد و گفت، تولید و تکثیر بیش از 100 هزار چشمه پیوندک سالم و اصیل ارقام تجاری برتر و ارقام جدید با حمایت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تولید هسته های اولیه سالم ارقام جدید مرکبات، انار و زیتون، تسریع در معرفی ارقام جدید مرکبات شامل سه رقم لیموترش و دو رقم انار، استفاده از بسته های آموزشی و ترویجی و مشارکت محققین در تولید با کیفیت و استاندارد و کاهش هزینه های تولید، افرایش بهره وری نهادهای تولید شامل کود و سم از طریق توصیه های کودی مطابق با مراحل رشدی و فنولوژی و زمان دقیق کاربرد سموم با مشارکت مدیریت های حفظ نباتات، کاهش ضایعات محصول از باغ تا مصرف از طریق ترویج پروتکل ها و دستورالعمل های حاصل از نتایج طرح های تحقیقاتی از جمله مهمترین اقدامات و برنامه های پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال جهش تولید می باشد.

منبع خبر
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0