به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه؛ احمدی صومعه در جلسه گردهمایی روسای مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی منطقه ۴ کشور در خصوص اهمیت دستاوردهای پژوهشی سازمان تات بیان داشت: برخی دستاوردهای پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بسیار ارزشمند است و ارزش آنها از نظر ریالی قابل اندازه گیری نیست.
وی افزود: با این حال برخی دستگاه های نظارتی، دولتی و یا قانون گذار، شناخت مناسبی از مجموعه سازمان تات ندارند، بنابراین باید همه ما سعی کنیم معرفی مناسبی از مجموعه تحقیقات داشته باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تات ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این گردهمایی از تلاش ها و تعامل و همدلی موجود بین مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه و همکاران سازمان جهاد کشاورزی استان تشکر کرد.
در ادامه این گردهمایی؛ حجت الاسلام والمسلمین کماسی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با بیان اينکه توانمندیها و دستاوردهای بخش تحقیقات کشاورزی نقش موثری در توسعه و ارتقای بخش کشاورزی دارد، خواستار توسعه طرح های تحقیقی ترویجی و کاربردی شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از بخشهای مهم در ارتباط با تحقیقات، بخش ترویج است، افزود: یافتههای تحقیقاتی باید با اقدامات ترویجی به کشاورزان منتقل شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان، مجموعه تحقیقات کشاورزی استان کرمانشاه را یک مجموعه زحمتکش، موثر و با ظرفیت خوب محققین عنوان و اظهار امیدواری کرد: از این ظرفیت برای شکوفایی بخش کشاورزی بهره گیری شود.
جلال قادری، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی کرمانشاه نیز ضمن ارائه توضیحات مبسوط در خصوص فعالیتهای مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه در حوزههای پژوهشی، آموزشی و پشتیبانی و دستاوردها، به بیان مسائل و مشکلات این مرکز اشاره و پیشنهاداتی را ارائه داد.
در ادامه جلسه؛ روسای مراکز تحقیقات کشاورزی منطقه ۴ به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل و مشکلات و چالشهای موجود پرداختند که بازنشسته شدن اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی در مراکز تحقیقاتی کشاورزی، اولویت در استخدام افراد بومی، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و انجام کار معین، در نظر گرفتن پایه تشویقی و انگیزشی برای کارکنان مستقر در ایستگاههای تحقیقاتی، عدم هماهنگی با مراکز تحقیقاتی در خصوص جذب نیروی جدید، موضوعات مرتبط با اعضای هیئت علمی مثل ترفیع ارتقا و جهش علمی، موضوعات مرتبط با امور اداری، موضوعات مرتبط با تملک و دارایی، فرسوده بودن تجهیزات کشاورزی در ایستگاههای تحقیقاتی و... از موضوعاتی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است؛ این جلسه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ با حضور مسئولین سازمان تات و روسای مراکز تحقیقاتی منطقه ۴ کشور در سالن جلسات شهید رضایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه برگزار شد و در حاشیه این نشست، از امکانات و ظرفیت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه بازدید به عمل آمد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید